joi, 17 februarie 2011

Afaceri pentru zodia PESTI

Idei de afaceri:
                                      
                Apa inseamna, in cazul Pestilor, curatenie interioara, puritate. Persoanele nascute sub acest semn vor pretui oamenii capabili de compasiune si vor incerca si ei sa isi cultive aceasta valoare pe cat posibil.

Un Peste va dori mereu sa faca ordine printre cei din jur, in sensul perfectionarii lor. Isi doreste sa aiba langa el oameni "verticali" si nu suporta lipsa de incredere in propria persoana.

Pestii vor beneficia de mare popularitate datorita inclinatiei lor catre oameni. De obicei echilibrat, Pestele va avea uneori unele mici scapari, uimindu-i pe cei din jur; ambitia insa il va ajuta sa se redreseze si sa isi duca la bun sfarsit planurile.

Desi nu ii sta in fire, un Peste va putea trai ca un luptator in cazul in care viata il va pune la incercare. Pestii trebuie sa-si aleaga meserii care sa ii pasioneze, spre care sa se simta atrasi. Ei sunt inzestrati cu multe talente, insa marea lor putere de sacrificiu si compasiune ii poate indrepta in special spre domenii sociale.

Domeniile de excelenta ale Pestilor: asistenta sociala, medicina, psihologie, piscicultura, educatie

Personalitati nascute in zodia Pestilor: Victor Hugo, Antonio Vivaldi, Michelangelo Buonarroti, Albert Einstein, Bruce Willis, Jon Bon Jovi, Mircea Eliade, Alexandru Ioan Cuza, George Toparceanu

Fiecare PDF din colectia Afaceri pentru zodia ta contine 5 idei de afaceri specifice pietei din Romania, care iti pot aduce profit inca din prima luna!

Fiecare idee iti va dezvalui informatii precum:

- care este capitalul minim de care ai nevoie pentru a demara afacerea;
- ce profit poti face, inca din prima luna;
- care este situatia pietei;
- ce potential de dezvoltare are afacerea;
- care sunt factorii de risc pe care trebuie sa ii iei in considerare;
- povestea unui om obisnuit care a pus pe picioare o astfel de afacere, devenind un intreprinzator de succes. 





mix jimmy


abadi

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu