joi, 17 februarie 2011

Previziuni Pesti 2011


Pestii ar putea sa fie fericitii martori ai unor evenimente extrem de interesante legate de viata lor personala sau situatii care i-ar putea implica, la incepul de ianuarie intre 5 si 10, atunci cand ultima oara se vor intalni pe zodia lor Jupiter, Marele benefic si Uranus, Marele revolutionar. Se poate intampla ceva brusc, care i-ar putea elibera dintr-o destul de lunga penitenta, si-ar putea rezolva o mare problema sau implini o mare dorinta, pot intalni persoane cheie in destinul lor si de aici si marile schimbari din 2011 care ii privesc. Cum Luna neagra este si ea in Pesti pana in 23 martie, fiti precauti si mai ales aveti grija sa nu ratati evenimentele. Se pare ca rugaciunile pot ajuta enorm in aceasta perioada, tocmai in ceea ce priveste dezactivarea influentei maleficei Lilith. O iubire intarziata poate aparea de la un drum!
Destinul sta si el pana pe 14 februarie pe casa prietenilor, insa zona este putin cam agitata si de eclipsa din 4 ianuarie. Nu vorbiti orice cu oricine. Nu orice proiect pe care il aveti este bine sa ajunga la urechile oricui, caci nu toti prietenii va sunt credinciosi. Poate exista in ianuarie chiar o cearta cu cineva. Cu toate astea relatiile sociale, cum spuneam si mai sus, va aduc suprize si daca un prieten va dezamageste, o persoana sus pusa va intinde o mana de ajutor.
Din 23 ianuarie, de cand Marele benefic intra pe casa banilor dvs., precum si incepand cu 14 februarie, cand Destinul intra triumfal pe casa carierei, a realizarii profesionale si a statutului social la care aspirati, se poate spune ca Pestii vor fi in 2011 cei mai importanti regeneratori ai economiei prabusite, iar pentru aceia care nu au atata putere, anul 2011 se anunta exceptional din punct de vedere profesional si financiar. Trebuie sa le spun Pestilor mai largi la punga, faptul ca din 23 martie pana in 17 decembrie au si Luna neagra pe casa banilor si ca Saturn din directia opusa, tronand pe axa banilor, sfatuieste sa fiti precauti si sa economisiti tot ceea ce castigati pana in 5 iunie. De altfel nu se pune problema incetarii castigurilor, ci a faptului ca intre 23 ianuarie si 5 iunie veti avea un salt material si veti si ramane acolo, iar in ceea ce ii priveste pe cei cu dorinta de independenta, vine momentul sa va faceti o activitate pe cont propriu. Nu inseamna ca daca banii dvs. arata mai bine, este momentul sa cheltuiti, ci sa fructificati la maxim acest moment de gratie, prin decizii mature si urgente. Chiar este bine ca in jur de 10 si 22 februarie, 2 martie, 28-31 martie, 11-18 aprilie, 21 mai, 21 iunie, 1 iulie, 10 august sa nu va lasati extrem de sedusi de prieteni sau partenerii de viata sau chiar copiii dvs. de a cheltui nesabuit, ci sa fiti mai atenti, caci in aceste momente cateva aspecte astrale agresive, pot crea gauri financiare prin decizii neatente. O zi fatidica poate fi 4 aprilie 2011, cand vibratia 4.4.4 insotita de o conjunctie a trei malefici Uranus, Luna neagra si Marte formata pe casa banilor, poate aduce un furt, o pierdere sau o paguba!! Atentie, deci, evitati implicatiile materiale in aceasta zi, dar si drumurile, existand riscuri de accidente urmare de cheltuieli mari de reparatie.
Exista riscul de a fi pripiti profesional si datorita faptului ca in 1 si 15 iunie, 1 iulie, 25 noiembrie si 10 decembrie, eclipsele actioneaza si asupra deciziilor legate de cariera. Pe unii dintre dvs., care ati putea avea posibilitatea de a pleca din tara temporar sau definitiv cautand sansa de a va implini profesional, obligatiile de familie, parintii mai in varsta sau copiii prea mici va pot impiedica sa faceti prea usor acest pas. Dar, sansa este sansa si ca orice Peste, ceva trebuie sacrificat.
Pentru cei cu datorii de incasat, dar chiar si de platit, retrogradarea lui Saturn intre 26 ianuarie si 13 iunie creeaza intarzieri.
Intrarea din 9 februarie a lui Kiron in Pesti va face autodidacti, mai siguri pe dvs., intelepti, magnetici, nu in privinta frumusetii dvs., ci in ceea ce priveste cunoasterea si harurile dobandite sau innascute. Intrarea temporara a lui Neptun in domiciliul sau din Pesti intre 5 aprilie si 6 august este un eveniment minunat ce va influenta toate zodiile si in special pe dvs., in sensul sperantei, credintei, artei, puterii telepatice, vindecarilor prin puterea mintii, a iubirii neconditionate rasplatita cu tot ce-i mai bun celui care o emite. Neptun va ajuta in noua ordine mondiala, ca fiecare om care cauta, sa-si gaseasca propria menire, in asa fel incat sa depasim haosul. Acest fenomen este sustinul de iesirea lui Uranus din Pesti in 12 martie, tocmai cel care pana acum a creat haos, suferinta, anarhie, dezordine, boala, si evenimente meteo dezlantuite.
Din 5 iunie, Pestii au noroc la discutii, scris, cursuri medii si de recalificare, interviuri, calatorii, mutari dintr-un oras in altul, achizitii si vanzari, dar si acte de comert, privindu-i din punct de vedere profesional, cu mica remarca legata de retrogradarea lui Jupiter responsabil de cele mai sus enumerate, intre 30 august si 26 decembrie. Cu toate acestea, august si noiembrie aduc Pestilor relatii, contracte consistente, parteneri de incredere, clienti trainici.
In concluzie, 2011 vine pentru Pesti cu surprize, oportunitati profesionale, refacerea bugetelor, contracte, cursuri, liniste si intelepciune.

Pe noi ne desparte

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu