joi, 17 februarie 2011

Cum sa recunosti nativii din zodia Pesti

                  

Cum sa recunosti nativii din zodia Pesti

                           Zodia Pestilor reprezinta rotatia completa a hartii stelare, gradul ultimo de evolutie, moartea si eternitatea totodata. Multe dintre caracteristicile zodiei se repeta aidoma ca cele ale celorlalte semne. Ei pot trage invatamintele de viata ca la Fecioara, simt pofta nebuna de viata ca cea a Leului, sau au sentimental datoriei ca la Fecioara.
Acumuland toata experienta umana si atingand pragul ultim de experiente,Ppestii trec catre lumea de dincolo, spre eternitate. De aceea se spune despre ei ca detin intelepciunea vechilor magi, intelegerea fata de tot ce este uman si mai ales compasiunea. Caci atunci cand depasesti pragul de carne si de nevoi si atingi esenta vietii, ai acces la vizionea de ansamblu asupra trecutului si viitorului.
Pestii sunt buni ascultatori si confesori, spiritual umanist la un nativ poate da dovada de mari gesture, chiar de sacrificare a propriilor interese. Pestele are o viata interioara intensa, in care imaginatia creeaza o noua lume si in care se retrage cand vrea sa scape de contingent. Sunt persoane misterioase, o permanenta enigma chiar si pentru cei apropiati. Daca ati apelat vreodata la un prieten intr-un moment de disperare si a ascultat fara sa clipeasca, fara sa judece, sa condamne sau sa va spuna exact ce trebuie sa faceti, probabil ca este in zodiac Pestilor.
Extrem de inteligenti, pestii iubesc muzica si toate celelalte arte. Pot sustine o conversatie fascinand cu felul de a se exprima dar mai ales pot da replici nuantate, usturatoare uneori, care pun in dificultate interlocutorul. Insa gestul lor nu se naste dintr-o rautate gratuita, nici din simpla placere de a-si dovedi calitatile comunicationale, ci trasmite un mesaj ascuns, cu greu descifrabil. Sunt atrasi de latura metafizica a vietii, mai degraba decat de cea materiala. Banii sunt doar un mijloc, dar nu se lasa subjugati lor. Nivelul spiritual la care isi tes existenta este intim si greu de cunoscut de ceilalti.



handslove wapkingin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu