joi, 17 februarie 2011

Compatibilitati zodii: Pesti - Sagetator

                            

Compatibilitate intre zodiile
Pesti - Sagetator

                      Sagetatorul este foarte direct, iar Pestele este foarte diplomat. Prima chestie care scârtâie, si scârtâie destul de tare... Adesea, Sagetatorul este atât de direct si de precis, încât poate chiar sa te raneasca. Iar daca-l întrebi de ce spune chestii de-astea, o sa-ti raspunda simplu: "Pai tu m-ai întrebat! De ce m-ai mai întrebat?". Certuri multe, care pot pune cApat relatiei.
Ceea ce te va atrage la un Sagetator va fi probabil dragostea lui pentru educatie, învatatura, si înclinatia lui filosofica, spre discutii. Dar lipsa lui de diplomatie te va face sa te încrunti în sinea ta mai des decât ai vrea, si pâna la urma sa te întrebi ce cauti tu lânga el...
Sagetatorului îi place sa calatoreasca, iar tu ai tendinta sa-ti faci mereu griji, sa te îndoiesti mereu si sa iei decizii mai greu. Asta n-o sa-i placa Sagetatorului, care este optimist si încrezator si porneste mereu la drum fara frica si fara zabava... Tocmai aceste plecari atât de dese te vor seca pe tine de energie, fiindca vei ramâne singur prea mult timp – asta daca nu te hotarasti sa urmezi un Sagetator, cu toate riscurile.
Spiritul critic al Sagetatorului este o alta trasatura ce te poate enerva, irita si nedumeri.

De asemenea, multi Sagetatori sunt sportivi sau au cel putin o înclinatie spre miscare, exercitiu fizic – chestii care nici nu i-ar trece prin cap unui Peste, ce prefera sa vada un film sau sa viseze uitându-se pe pereti, sau pur si simplu sa se relaxeze, dar în nici un caz facând sport. Poate ca o sa te convinga sa faci putin mai multa gimnastica, sau poate îl convingi tu pe el sa mergeti la înot. Dar trebuie multa vointa din partea amândurora. Resursele unui Peste pot fi epuizate de prea multa agitatie si ritmuri prea rapide.
Sexual, Sagetatorul este jucaus si amuzant, face sex ca si cum ar face sport, dar nu are nimic din intensitatea emotionala dupa care un Peste tânjeste atât de mult. Daca-ti faci Sagetatorul sa se abtina de la glume de genul "Mi se pare mie, sau te-ai mai îngrasat un pic?" în timp ce faceti dragoste, poate vei fi în stare sa mergi mai departe în relatia cu el. Oricum, într-o relatie cu un Sagetator, pregateste-te pentru adevaruri spuse în fata, fara pic de ocol.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu